En İyi Bulaşık Makinesi Hangisidir? 2020 Bulaşık Makinesi Tavsiyesi

en iyi bulaşık makinesi hangisi 2020

Bulaşık makineleri günümüzde bir evin olmazsa olmaz, ev aletleri arasında yerini aldı. Özellikle çok kalabalık ailelerin eli ve ayağı olan bulaşık makinesi ev aletleri, insanların hayatlarını oldukça kolaylaştırıyor. Bulaşık makinesi sayesinde, kişilerin mutfakta harcadıkları zamanlarda yarıya iniyor. Bu bağlamda bizde yazımızda sizlere; en iyi bulaşık makinesi 2020 hakkında kısaca bilgiler vereceğiz ve bulaşık makinesi tavsiyesi vereceğiz.

Bulaşık Makinesi Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Çok çeşitli tasarımlarıyla dikkat çeken bulaşık makinelerinde; hacim alanları, temiz yıkanmaları ve program özellikleri çok önem arz ediyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, zamanın kazanılmasında bulaşık makineleri önemli rol oynuyor.

Kirli tabaklarla bardaklar, cam mutfak eşyaları, porselen takımları ve büyük, küçük olmak üzere pek çok bulaşıkların temizlenmesinde bulaşık makineleri çok önem arz ediyor. Özellikle bulaşıklar yıkandıktan sonra kesinlikle üzerinde; parmak izleri, lekeler hiçbir şekilde kalmamalıdır. İşte o yüzden doğru bir makine alabilmek adına kesinlikle, bulaşık makinesi seçimine dikkat etmeniz gerekiyor.

Bulaşık makinesi önerisi almak istediğiniz de genellikle; süreyi kısaltan ve çok iyi performans sağlanması olarak makineler belirtilir. Doğru ve en iyi bulaşık makinesi seçerken önemli olan birtakım hususlar vardır. Bu hususlardan en önemlisi, tabi ki fonksiyonları ve işlevleridir diyebiliriz. Fakat mutfak dekorasyonu bağlamında da, model stiliyle birlikte rengi de çok önemli hale geliyor. Tabi ki sepetleri yüklenme miktarları da önemsenmelidir. Eğer çok fazla bulaşık makineye yükleyecekseniz, sepetlerde ki kaldırma güçleri de yüksek olması gerekiyor. Hatta su sarfiyatını düşürmeye yarayan sensörleri olan modellerde kesinlikle en iyi bulaşık makineleri arasında yer alıyor. Otomatik makinelerse, kullanımları bakımından çok kolaydırlar. Ayrıca bunların yanı sıra, sepet alanları da kesinlikle esnek olmalıdır.

Bulaşık Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Özellikle yeni ev hazırlayanların ilk olarak aldıkları eşyaların başında, bulaşık makinesi kesinlikle geliyor. Bulaşık makinesi seçiminde kesinlikle, ihtiyacınızı karşılamasına dikkat etmelisiniz.

Sizin işini görmeyecek ya da aksatacak bir bulaşık makinesi almanın da hiçbir anlamı yoktur. Bulaşık makinesi seçiminde özellikle şu noktalara dikkat etmeniz gerekiyor:

  • Bulaşık makinesi seçerken aile bireylerinizi göz önüne alarak, kapasitesini ona göre seçmelisiniz.
  • Bulaşık makinelerinin ayrıca program sayılarına da dikkat etmelisiniz. Çok fazla program seçeneğiyle birlikte tekniği olan makineler herkese hitap etmeyebilir. Fakat tam tersi durumda olabilir.
  • En iyi bulaşık makinesi seçiminde önemli noktalar arasında su ve elektrik tüketimleri de geliyor. Az su ve elektrik faturası ödemek istiyorsanız o zaman; + olarak ifade edilen makineleri seçmeniz gerekiyor.
  • Bazı makinelerse çalışma esnasında çok fazla ses çıkarırlar. Bu seslerde hem sizleri hem de komşuları rahatsız eder. Bu tarz durumlarla karşılaşmamak adına; sessiz ve gürültü seviyeleri oldukça düşük olan modelleri kesinlikle seçmelisiniz.
  • Ayrıca uzun garanti süreleriyle birlikte servis ağlarının da çok olması da; bulaşık makinesi seçiminde oldukça önemlidir diyebiliriz.

En İyi Bulaşık Makineleri 2020

 Sizler için en iyi bulaşık makinesi tavsiyesi bölümünü hazırladık. Eğer hazırlamış olduğumuz bu tavsiyelere dikkat ederseniz kesinlikle pişman olmazsınız.

1. Miele  G6660 SCVi Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Tavsiye

Her ne kadar makina fiyatı pahalıysa da yine de uzun süre kullanılmasıyla tüketicilere avantaj sağlıyor. Sağlam aynı zamanda da kaliteli malzemelerle tasarlanan makine, dayanıklılığını çok ispat etmiştir. Fakat küçük yerlerde oturuyorsanız arızalandığında servis bulamama sorununa karşı tercih etmenizi önermiyoruz. Bu dezavantajı dışında makinenin kesinlikle hiçbir olumsuz özelliği bulunmuyor. Aksine özellikleriyle çok fazla ilgi görüyor.

2. Bosch SMS46JI02T Serie 4 Solo A+++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi

En iyi beyaz eşya markası listesinde en üstlerde yer alan Bosch firmasının bulaşık makinesinin bu listede olmazsa olmazdı. Bosch bu ürününde 3’lü Hijyen Teknolojisi kullanmıştır. 3’lü Hijyen teknolojisine sahip bulaşık makinelerinin Ekstra Durulama, Ekstra Hijyen ve Machine Care opsiyonları ile bulaşıklarınızda ultra hijyen sağlamaktadır.
Ayrıca Hassas bardak koruma sistemi, bardak ve cam eşyalarınızın parlaklığını defalarca yıkamadan sonra bile korur. Özel bir kapakçık, otomatik olarak su sertliğini optimum düzeyde dengeleyerek sabit bir seviyede tutar.

3. Profilo BM4225EG Bulaşık Makinesi Tavsiye

BM4225EG makinesi Profilo markası tarafından üretilmiştir. Hijyen ve yarım yüklü ekstra opsiyonlarından oluşan makinenin kazan malzemeleri de özellikle paslanmayan çelikten yapılmıştır. Ayrıca makinede; yük sensörleri, akıllı deterjan dozaj sistemleri, deterjan otomatiği, bardak koruma sistemi, BLDC motor teknolojisi özellikleri bulunuyor. Firma makinayı kullanıcıya, 36 ay garantili şekilde satışa sunuyor.

4. Samsung DW60M6072FW Bulaşık Makinesi Öneri

Bu bulaşık makinesinin 60 dakikalık kurutma, yıkama özelliği vardır. Bu özelliğinden dolayı, az sayıda bulaşık yıkadığınız takdirde bile tasarruf kolaylıkla yapabilirsiniz. Hatta makine, yarım yüklü ayarlarla da dikkat çekiyor. Üstelik 24 ay garantili süresiyle çok fazla dikkat çekiyor.

5. Vestel BM-1004X/BM-1004 A +++10 Programlı Bulaşık Makineleri:

BM-1004X/BM-1004 A+++10 serisinin en önemli özelliği, su ve enerjide ki sağladığı tasarruftur diyebiliriz. Gerek detaylı yıkama teknolojisiyle gerekse diğer önemli program özellikleriyle de, kullanıcılara çok fazla makine avantaj sağlıyor.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık