En Ucuz En İyi Televizyon Markası Hangisi?

En_iyi_televizyon_hangisi

600-800 Lira Arası En İyi Televizyon Hangisi?

Dolar kurunun yükselmesiyle birlikte televizyon fiyatları da aynı oranda bir artışa neden oldu. Bizde sizler için en ucuz televizyonları ve düşük bütçeyle alınabilecek en iyi televizyonları araştırdık. İlk olarak sizler için 600TL ve 800 TL arasında birçok televizyon markasını sizin için özellikleriyle beraber listeledik. İlk olarak bu listeyi inceleyin ardından yazımızı okumaya devam edin.

Televizyon alırken genelde satıcılar televizyonun Herz hızından bahsedip,herz hızı yüksek olan televizyonu satma eğiliminde bulunur. Fakat Türkiye’deki hz hızı en fazla 50 hz. Ancak Blue-Ray bir film izleyecekseniz 100 Herz sizin için yeterli olacaktır. Yani televizyonunuz 200hz 400 hz olması sizin için pek bir fark oluşturmayacaktır.

                Bu liste içerisinde bizim için ayırt edici özellikler fiyat ve performans açısından HDMI USB girişleri ve Ekran büyüklüğü olacaktır. Bu liste içresinde en kaliteli özellik olarak en yüksek Televizyon Vestel 22FA5100. Çünkü Liste içerisinde en yüksek çözünürlüğe sahip, ve Full HD olması bu televizyonu cazip kılsa da ekranın 22 inç olması en büyük dezavantajı.

                Yaptığımız araştırma ve inceleme neticesinde bu listedeki en iyi televizyon markası Awox S3282YK2 32″ 82 Ekran Tv. 2 HDMI ve 2 USB girişine sahip olması,  Dahili HD Uydu alıcıya sahip olması, çoğu satıcı tarafından askı aparatıyla birlikte satılması ve bu listedeki televizyonlara göre en büyük özelliği 32inç 82 ekran büyüklüğüyle en büyük ekrana sahip olması bu televizyonu cazip kılıyor. Aynı ekran büyüklüğüne sahip Axen 32’’ 82 Ekran Tv Zigana marka televizyon Awox 82 ekran led tv ‘ ye göre daha yüksek görüntü tarama hızına sahip olması ve üretim yılı olarak Awox televizyona göre bir yıl sonra üretilmiş olsa da fiyat olarak Awox’un Axen marka televizyona  100 TL civarı daha hesaplı olması ve kalite olarak da aynı performansı sunmaları bizim Awox televizyondan yana tercih kılmamıza sebep oldu.Bizce bu fiyat aralığında en ucuz tv, en uygun tv ve en iyi televizyon markası Awox S3282YK2 32″ 82 Ekran Tv

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık