2020 Kpss En İyi Kaynak Kitap Hangisi ? Genel Yetenek Genel Kültür İçin En İyi Kpss Yayınları

2020 kpss en iyi kaynak kitap hangisi

Kpss, kamu alanında çalışmak isteyen kişilerin girdiği bir sınavdır. Sınavda başarılı olmak için belli kitaplar daha fazla yararlı olmaktadır. 2020 Kpss kitap önerileri bu noktada büyük önem taşımaktadır. Ders çalışırken gereksiz konu çalışmanızı engelleyecek 2020 Kpss kitap önerileri işinizi kolaylaştıracaktır. Kaynak kitabın başarısı sizin başarınız ile doğru orantılı şekilde ilerlemektedir.

En iyi kpss kitapları nelerdir , 2020 kpss için en iyi kaynak hangisi ve 2020 kpss kitap önerisi gibi sorularınıza bu yazımızda cevap bulacaksınız. Listemizde yer alan kitaplar, en çok satan ve en çok sevilen kitaplardır. Verimli kitaplar sayesinde başarınızı katlamanız çok basit olacaktır. 2020 kpss kitap önerisi listemiz ile başarı sizin yanınızda olacaktır.

GY-GK KPSS İçin En İyi Kaynak Kitap Önerileri

1- Yediiklim Yayınları 2020 Genel Yetenek Genel Kültür Modüler Konu Anlatımlı Soru Seti

2020 Kpss soru bankası kitapları arasında en iyi kitaplardandır. Yediiklim yayınları kitaplarını, öğrenmeyi kalıcı kılmak ve konuları pekiştirmek amacıyla üretmektedir.Konu anlatımları, yalın ve anlaşılır bir şekilde olduğu için öğrenciler tarafından sevilmektedir. Kitabın içinde bulunan tüm sorular çözümlü haldedir.  Nitelikli sorular ve açıklamaların bulunması tercih edilmesinde büyük rol oynamaktadır.  Kitabın tercih edilmesinde rol oynayan bir diğer faktör ise, Kpss sorularına çok yakında soruların bulunmasıdır. Öğrencileri analiz etmeye teşvik ettiği için konu anlatımlı ve çözümlü sorular yer almaktadır. Yeni Kpss sistemine uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Eğitim Bilimleri konularında yediiklim bu kadar iddialı olmasa da Genel yetenek genel kültür soru bankası alanında en iyi kpss yayınları arasında olarak ön plana çıkmaktadır.

2- Pegem Akademi 2020 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Tamamı Çözümlü Soru Bankası Seti

Pegem Akademi yayınları hem genel yetenek genel kültür hem de eğitim bilimleri kpss kitaplarında kaliteli yayınlar çıkarmaktadır. Başarınızı öne taşımak amacıyla üretilen kitapları,soru bankaları birçok öğrenci tarafından satın alınmaktadır. Pegem yayınları, öğrencileri tarafından olumlu geri dönüşler alan bir yayındır. Eskiden Genel yetenek genel kültür kitap tavsiyeleri arasında Yediiklim ve İhtiyaç Akademi Yayınları liderliği paylaşırlarken İhtiyaçAakademi’nin kapanmasıyla liderdik yarışı Yediiklim ve Pegem Akademi arasında devam etmektedir. Pegem Akademi Kpss Eğitim Bilimleri yayınları arasında en iyi kaynak kitap olarak önerilmektedir. Aynı şekilde gy-gk alanında da kalite soru bankaları çıkarmaktadır. Bu kitaptaki ve önceki yayınlarındaki soruları ÖSYM’nin formatına yakın sorular içermektedir.

3- Benim Hocam Yayınları 2020 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Konu Anlatım Seti

Benim Hocam yayınları son zamanlarda oldukça popüler bir hal almıştır. Her öğrenci tarafından tercih edilmektedir. Yayıncıların anlatım tarzı farklı olduğu için 2020 Kpss konu anlatımlı kitap kategorisinde farklı kitleler oluşmuş durumdadır. 2020 Kpss kitap önerisi listemizde sizlere önereceğimiz kitaplar arasında yer almaktadır. Coğrafya 256, Matematik 464, Tarih 400, Türkçe 384 ve Vatandaşlık 256 sayfa olarak hazırlanmıştır. Yalın ve bilgi verici bir anlatıma sahip olan kitap öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Sizlere genel anlamda en çok yardımcı olabilecek kitaplar arasında yer almaktadır. Benim Hocam’ın aynı zamanda Youtube Kanalında KPSS Eğitimler ve dersleri güncel olarak devam etmektedir. Oradan da ders takibi yapabilirsiniz. Youtube’da en iyi Kpss eğitimi veren kanallar arasındadır.

4- Yargı Yayınları 2020 KPSS GY-GK Modüler Konu Anlatımlı Soru Bankası

Kpss sınavından genel kültür ve genel yetenek soruları öğrencileri bazen zorlayabilmektedir. Bu konuda öne çıkan kitap ise, Yargı Yayınları 2020 KPSS GY-GK Modüler Konu Anlatımlı Soru Bankasıdır. 2020 genel kültür kitap önerisi ve 2020 genel yetenek kitap önerisi konularında, başarınız için sizlere bu kitapları önerebiliriz. Kitabın yurt dışı satışı bulunmaktadır. Matematik 362, Coğrafya 248, Türkçe 440, Vatandaşlık 216 ve Tarih 296 sayfadan oluşmaktadır. Kpss formatına uygun şekilde hazırlanan kitap gereksiz bilgiden kaçınarak, öğrencilerin başarılı olmasını hedefleyerek satışa çıkarılmıştır. Yargı yayınları genelde zor sorular içermektedir. Farklı ve zor sorular çözmek isteyen öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Fakat hiç temel bilginiz yoksa Yediiklim ve Pegem akademi yayınlarını çözmenizi tavsiye ediyoruz. Yargı yayınlarının sorularını çözebiliyorsanız zaten sınavı kazanmaya çok yakınsınız demektir!

5- Uzman Kariyer Yayınları 2020 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Profesyonel Soru Seti

Uzun Kariyer yayınları da en çok tercih edilen Kpss kaynak kitapları arasında yer almaktadır. 2020 Kpss profesyonel soru seti alanında, uzman kariyer yayınları ön plana çıkmaktadır. İsminde yer alan profesyonel kelimesi, sorular içinde geçerlidir. 2020 Kpss soru bankası önerisi olarak sizlere sunacağımız bir kitaptır. Kitap içinde yer alan sorular çok çeşitli olduğu için öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Konuları kavramaya ve yeni sisteme uyumlu şekilde sorular, bu kitapa eklenmiştir. Soruların tamamı çözümlü şekilde gelmektedir. 2020 Kpss tamamı çözümlü soru seti olarak alabileceğiniz kitaplar arasında yer almaktadır.

Sonuç : En İyi Kpss Kitap Önerisi

KPSS Sınavı hazırlanan bireyler olarak kesinlikle tek bir yayınevinin sorularını çözmeyin! Yoksa sadece o yayınevinin soruları üzerinde uzmanlaşırsınız. Fakat ÖSYM’nin sınavlarına hazırlanmak için farklı kaynaklardan sorular çözmek sizin için en iyi yöntem olacaktır. Yukarıda önerdiğimiz en iyi kpss kaynak yayınlarının en az iki tanesini mutlaka bitirmelisiniz. Yediiklim en iyisi deyip sadece Yediiklim çözmek ya da Pegem Akademi sınava en yakın soruları soruyor diye sadece onu çözmek sınav için yeterli olmayacaktır. Mutlaka en az iki farklı yayınevinin soru bankalarını çözmeye çalışın.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık