En İyi Kablosuz Kulaklık Hangisi? En İyi Bluetooth Kulaklık Önerisi 2019

en iyi kablosuz kulaklık hangisi

Kulak üstü kulaklıkların kaba tasarımını beğenmiyorsanız ve daha az yer kaplayan kulaklıkları tercih ediyorsanız. Wireless kulaklıklar ve kulak içi kulaklıklar sizin için iyi bir seçim olabilir. Ancak telefonunuza bir kabloyla bağlanmaktan hoşlanmıyorsanız ve kablosuz teknolojinin özgürlüğünü tercih ediyorsanız kablosuz kulaklıklar en doğru tercih olacaktır. Günümüzde birçok telefonun ses jackı olmamasıyla birlikte kablosuz kulaklıklar son derece önem kazandılar. Bizde sizler için en iyi kablosuz kulaklıklar listesi oluşturduk. En iyi bluetooth kulaklık önerisi olarak sizler için detaylı bir araştırma gerçekleştirdik. En iyi kablosuz kulaklık hangisi olduğunu belirlerken ses kalitesi,dayanıklılık,pil ömrü ve müşteri memnuniyeti gibi kriterler göz önünde bulunduruldu.

En İyi Kablosuz Kulaklık Listesi

1- Samsung Galaxy Buds – Andorid İçin En İyi Kablosuz Kulaklık

Şimdiye kadar test ettiğimiz en iyi kablosuz kulaklık Samsung Galaxy Buds. Kulaklarınıza çok fazla baskı yapmadan güvenli bir şekilde oturan düşük profilli tasarımı sayesinde diğer kablosuz kulaklıklardan daha konforludurlar. En küçük ceplere bile kolayca sığabilen, sert bir şarj çantasıyla birlikte geliyorlar. Genel olarak sağlam bir ürün izlenimi bırakıyor. Samsung Giyilebilir uygulamasıyla uyumlulukları, mükemmel ses reprodüksiyonları ve şaşırtıcı 7,5 saatlik pil ömrü sayesinde şu anda Android için en iyi kablosuz kulaklık olarak ön plana çıkıyor.

Samsung Galaxy Buds ses kalitesi son derece iyi ve çok çeşitli müzik türleri için uygundur. Küçük, portatif ve nefes alabilen tasarımları sayesinde spor yaparken de çok rahat bir şekilde kullanılabilmektedir. Ortam gürültüsünü önemli ölçüde engelleyebilmektedir ve böylece ofiste ve işe gidip gelmelerde kullanıma uygundur. Ayrıca şarj kasasını da kablosuz olarak şarj edilirsiniz. Bu da Samsung Galaxy Buds’u gerçek bir kablosuz kulaklık haline dönüşürüyor. Gereksinimlerinize uyuyorlarsa, dikkate değer bir ürün ve tavsiye edilebilecek en iyi kablosuz kulaklar arasında yer alıyor.

2- Beats Powerbeats Pro – iPhone İçin En İyi Kablosuz Kulaklık

Şimdiye kadar test ettiğimiz iPhone için en iyi bluetooth kulaklık Beats Powerbeats Pro. Ayarlanabilir kulak kancası tasarımları sayesinde çok rahat ama yine de etkileyici bir uyum sergileyen gerçek kablosuz kulaklardır. İPhone’unuzla kusursuz eşleştirme için Apple’ın H1 yongasına sahipler ve kullanımı çok kolay bir fiziksel kontrol şemasına sahipler.  11 Saatten fazla çalışma süresi sağlayan ve kablosuz kulaklıklar için oldukça etkileyici olan dengeli bir sese sahiptir.

Olumsuz tarafı diğer spor kablosuz kulaklıkları kadar su geçirmez olmadıklarını gösteren IPX4 dereceleri olması. Ayrıca herhangi bir uygulamaya sahip değiller. Beats Powerbeats Pro’yu bir iOS cihazıyla eşleştirdiğinizde erişebileceğiniz dahili bir arabirim var. Ancak size bir EQ veya başka bir özelleştirilebilir özellik sunmuyor. Gerçekten kablosuz bir tasarıma ihtiyacınız yoksa, daha ucuz olduklarından Beats Powerbeats3’ü göz önünde bulundurmak isteyebilirsiniz. Ancak iPhone’unuz için en iyi kablosuz kulaklığı arıyorsanız o zaman Powerbeats Pro iPhone için en iyi kablosuz kulaklık tavsiyesi olacaktır.

3- Apple Airpods 2 – İphone İçin Alternatif En İyi Kablosuz Kulaklık

Gerçekten kablosuz bir tasarımdan hoşlanıyorsanız ancak bir iPhone’a sahipseniz Apple AirPods 2’yi almayı düşünebilirsiniz. Beats Powerbeats Pro kadar güvenli bir şekilde kulağa tam oturmuyor ancak günlük ihtiyaçlarınız için daha rahat bir tasarıma sahipler. 4 saatlik pil ömrünün toplam 24 saate kadar güç kazanmasına yardımcı olabilecek mükemmel bir kompakt şarj çantasıyla geliyorlar. Bu nedenle kullandıklarında tekrar yerine koyduğunuz sürece sizi günlerce idare edecektir. Açık arka tasarımları maalesef çok fazla ortam gürültüsüne izin veriyor.

Çalışırken veya egzersiz yaparken daha spor odaklı bir tasarım arıyorsanız ancak iPhone’unuzla kullanmak için daha rahat ve gerçekten kablosuz bir kulaklık arıyorsanız o zaman Beats Powerbeats Pro ‘yu satın almalısınız.

4- Bose SoundSport Free – En İyi Ses Veren Bluetooth Kulaklık

Şimdiye kadar test ettiğimiz en iyi ses veren kablosuz kulaklık Bose SoundSport Free’dir . Bu spor odaklı gerçekten kablosuz kulaklıklar çok iyi ses veriyor ve rahat bir kulaklık takma özelliğine sahip. Olağanüstü ses üretimine sahiptir ve yarı açık tasarımları sayesinde çoğu kablosuz kulaklıktan biraz daha geniş bir sese sahiptir. Kablosuz kulaklıklar için oldukça iyi olan yaklaşık 5 saat sürekli çalma sağlar ve kullanılmadığında güç tasarrufu sağlamak için uygun bir otomatik kapatma zamanlayıcısı bulunur.

Kontrol düğmeleri gerekli tüm fonksiyonları sağlasa da düğmeleri çok serttir. Bu da kullanımı bir miktar zorlaştırmaktadır. Şarj kılıfları Anker SoundCore Liberty Air kadar güzel bir şekilde ceplerinize uymuyor . Bununla birlikte ses için en iyi Bluetooth kulaklık başlıklarına sahiptir. Ses kalitesinden ödün vermeden dayanıklı bir şeyler isteyenler için çok iyi bir seçimdir.

5- Bose QuietControl 30 / QC30 – Gürültü Önleyici En iyi Bluetooth Kulaklık

Gürültü engelleyen en iyi kablosuz kulaklık ile daha rahat kulak tıkaçları arıyorsanız tavsiye edilebilecek en iyi wireless kulaklık Bose QuietControl 30 olacaktır. Mükemmel gürültü önleme özelliğine sahiptir. Sesi oldukça kalitelidir ve rahat bir kulaklık takma özelliğine sahipler. Çoğu kulak içi kulaklık gibi ses sızıntısı da çok azdır ve bu da onları ofiste kullanım için uygun bir seçenek haline getirmektedir.

Maalesef, birkaç ay kullanımdan sonra lastik kılıfın soyulmaya başlamasından dolayı dış yüzey kalitesinin iyi olmadığı görülmektedir. Bose Connect uygulaması aynı zamanda birçok kişiselleştirme seçeneği sunuyor ve son derece özelleştirilebilir özellikler içermektedir. Bununla birlikte ses izolasyonunu en iyi şekilde yapan en iyi gürültü önleyici kablosuz kulaklık olarak ön plana çıkmaktadır.

6- Anker SoundBuds Curve – Uygun Fiyatlı En İyi Kablosuz Kulaklık

Uygun fiyatlı alınabilecek en iyi kablosuz kulaklık Anker SoundBuds Curve. Kulaklık uçları kulak kanalına çok fazla girmediğinden ve sağlam bir oturuş sağlayan kulak kancalı bir tasarıma sahip olduklarından kullanımı son derece rahattır. 13 saatlik pil ömrü, daha pahalı modelleden daha iyi performans gösteriyor. Hatta bu fiyat noktasında hoş bir ilave olan hoş bir taşıma çantasıyla birlikte geliyorlar. Ayrıca, bas seslerini son derece iyi iletmesinden dolayı incelediğimiz kulaklıklar içerisinde bas için en iyi kulaklıklardır .

Dezavantajı, çoğu düşük fiyatlı kulaklık gibi güç tasarrufu özelliklerine sahip değil. Bu yüzden kullanımda olmadıklarında onları kapatmayı unutmamanız gerekir. Aksi takdirde şarjı tüketmeye devam eder. Ayrıca bir uygulaması yok, bu nedenle EQ seçenekleriniz daha sınırlı. Kulak kancası tasarımları sağlam bir oturuş sağlamaktadır. Ayrıca su geçirmez tasarıma sahip değil bu nedenle sporcular benzer ancak daha terlemeye dayanıklı Anker SoundCore Spirit X Wireless‘tercih edebilirler. Genel olarak uygun fiyatlı en iyi Bluetooth kulaklık Anker SoundBuds Curve’dir. Kablosuz kulaklık önerisi isteyen kullanıcılar için tam bir fiyat performans ürünü olan bu kulaklığı tavsiye ediyoruz.

7- JBL Endurance Sprint – Uygun Fiyatlı Alternatif En İyi Bluetooth Kulaklık

Mükemmel ses veren sportif kulaklıklar arıyorsanız ancak çok pahalı olmayan bir kulaklık istiyorsanız, JBL Endurance Sprint’i tavsiye ediyoruz. Bose SoundSport Free kadar kaliteli ses vermesede ancak pilleri çok daha uzun sürüyor ve çok daha ucuz. Suya dayanıklıklık olarak IPX7 olarak derecelendirildiler. Suya dayanıklı bir kablosuz kulaklık arıyorsanız harika ve genel olarak çok iyi bir değer sağlıyor. Ne yazık ki kulak içi uyum zaman zaman biraz rahatsız edici olabilmektedir. Kullanımı kolay olmayan, hassas dokunmaya duyarlı kontrol düzenine sahiptir. Ancak yine de tavsiye edilebilecek en iyi kablosuz kulaklıklardandır.

Bütçenize uyuyorlarsa ve konforlu bir kulaklık arıyorsanız Bose SoundSport Free alabilirsiniz. Ancak bütçenizi aşmayacak iyi bir kablosuz kulak tavsiyesi arıyorsanız  JBL Endurance Sprint’ tercih etmelisiniz.

Yukarıdaki önerilerimiz şu anda çoğu insanın ihtiyaç duyduğu en iyi Bluetooth kulaklık ve kulak içi kulaklıklar olduğunu düşünüyoruz. Mükemmel bir kulaklık yok. Kişisel zevk, tercih ve dinleme alışkanlıkları seçiminizde daha önemli olacaktır.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık